Onze panden in de kijker

Al onze panden te koop in BelgiëEen andere opvatting van de vastgoedsector

De doorsnee residentiële en de luxe vastgoedsector

...
Een dienst van een echte specialist
Best Partner Immobilière positioneert zich langs twee lijnen: een sectorale benadering van de markt en een kwalitatieve benadering van het beroep. In plaats van ons te beperken tot één wijk of twee, of zelfs drie gemeenten, hebben wij onze knowhow ten dienste gesteld van een budgetcategorie en een bepaald soort vastgoed: Woningen van het midden- en topsegment. Hierdoor kunnen wij een service bieden van een echte specialist die de specifieke kenmerken van zijn sector beheerst. Er is geen gemeente voor charme of karakter, maar er is wel een specifieke clientèle en aanpak voor villa's, panden en high-end appartementen.
Contacteer ons

Kwaliteit, een credo dat moet worden aangenomen

Wij verbinden ons tot onze klanten

Contracten met kwaliteitsverbintenissen

Om ervoor te zorgen dat elk onroerend goed individueel wordt behandeld en dat elke cliënt het onthaal en de aandacht krijgt die hij of zij verdient, beperken wij vrijwillig de omvang van onze vastgoedportefeuille en verbinden wij ons ten opzichte van onze cliënten door middel van duidelijke en precieze contracten waarin de draagwijdte van onze opdracht en vooral de middelen die wij beloven in te zetten om de belangen van onze cliënten optimaal te behartigen, gedetailleerd worden omschreven. Dit noemen wij onze "contracten met kwaliteitsverbintenissen".

Contacteer onsBest Partner Immobilière is sinds 2020 lid van Opinion System.

Begeleidende verandering

Logo Opinion System

Roberto R.


"Exceerllente gestion du dossier et suivi impeccable"

Holy R.


"Ravie de la prestation et du soutien pour l'achat de notre bien. Vivement recommende. "

Marine S.


"Superbe expérience avec cette agence, l'agent a été toujours disponible pour nos questions et avait une démarche très professionnelle. "

Axel D.


"Très aimable et professionnel, toujours disponible et un service impeccable ! "

Bernard C.


"Ne pas se laisser influencer par l interlocuteur de l agence immobilière"

Patricia D.


"J’ai fais confiance en la personne qui s’est occupée de la vente et en dix jours l’affaire était réglée. Que demander d’autres … ? "

Valérie H.


"Disponibilité, suivi , professionnalisme "

Robert D.


"Très bon suivi du dossier, accompagnement du client jusqu’à chez le notaire et bons conseils pour conclure la vente avec un candidat sérieux."

Arnaud V.


"Bonne agence, sérieux, bon suivi."

Maxime T.


"Bon accueil, bonne accessibilité, bon suivi. Rapidité efficacité !"

Lees meer