Garagebox - binnen - gesloten (optie)

45.000€

Allée des Freesias 1, 1030 Schaarbeek

(optie)

Grote inpandige garage en/of buitenparkeerplaats

Type
Garagebox - binnen - gesloten
Statut
Optie
bouwjaar
1975
staat van het pand
Perfecte staat
referentie
42

Buitenparkeerplaats voor 1 auto voor €15.000 of een zeer grote dubbele overdekte garage in een rij voor €35.000 of beide voor €45.000. Ze zijn vrij op het moment van aankoop. Alleen voor de aankoop van de buitenparkeerplaats moet u eigenaar zijn van het gebouw.

Algemene informatie

Beschikbaarheid : Bij akte
Bouwjaar : 1975
Staat van het pand : Perfecte staat

Financiële kanten

Prijs : €45.000

Binnen

Keukenuitrusting : Niet meegedeeld

Meer informatie

Locatie
Dit pand ligt op de grens tussen de wijken Fleurs en Terdelt. De Allée des Freesias is een kleine, rustige straat die zich verbergt achter de Eglise Saint-Suzanne, maar toch dicht bij enkele van de meest emblematische monumenten van Schaarbeek ligt: het Josaphatpark, het Albertpark, de Lambermontlaan en de Léopoldlaan.
 
Beschrijving
Buitenparkeerplaats voor 1 auto voor €15.000 of een zeer grote dubbele overdekte garage in een rij voor €35.000 of beide voor €45.000.
Ze zijn vrij op het moment van aankoop. Alleen voor de aankoop van de buitenparkeerplaats moet u eigenaar zijn van het gebouw.
 
Indeling
Begane grond:
  • Een buitenparkeerplaats voor 1 auto.
 
Begane grond 2:
  • Een dubbele garagebox van +/- 32,85m². Elektrische deur, verlichting en stopcontacten in de garage. De hoogte van de garagedeur is +/- 2.04m en de breedte is +/-2.08m. De ingang van de garage is beveiligd.
 
 
 
 
 
 

Ligging

Openbaar vervoer
Restaurants
Shopping
Cafe's en bars
Amusement
Fitness

Wenst u meer informatie?