Bouwgrond te koop

140.000€

Avenue des Rokètes , 1430 Rebecq-rognon

703

Mooi grond van +/- 7 are, ideaal gelegen

Type
Bouwgrond
Statut
Te koop
staat van het pand
Niet meegedeeld
referentie
149

Gelegen in een rustige, groene omgeving, is dit aantrekkelijke vlakke perceel van iets meer dan 7 are, al beplant met bomen en gedeeltelijk omheind, ideaal voor het bouwen van een mooie villa of twee 3-onder-1-kap huizen (afhankelijk van bouwvergunning). Op loopafstand van het centrum van Rebecq en al zijn voorzieningen, biedt de doodlopende straat veiligheid en rust dankzij het weinige verkeer voor je toekomstige huis. De ligging betekent ook dat Brussel in minder dan 30 minuten te bereiken is via de E429, die op slechts een paar minuten afstand ligt. Het perceel ligt in een woonzone van het sectorplan en is VRIJ TE BOUWEN. DOE EEN BOD VANAF 140.000,-€ ONDER TOESTEMMING VAN DE EIGENAAR.

Algemene informatie

Beschikbaarheid : Bij akte
Staat van het pand : Niet meegedeeld

Financiële kanten

Prijs : €140.000

Buiten

Grondoppervlakte : 703 m² ( = 7a )

Binnen

Keukenuitrusting : Niet meegedeeld

Meer informatie

 
Locatie
 
Deze ideale locatie, in een rustige woonwijk dicht bij het centrum van Rebecq, biedt gemakkelijke toegang tot de E429, die u in minder dan 30 minuten naar Brussel brengt.
 
Beschrijving
 
Gelegen in een rustige, lommerrijke omgeving, is dit aantrekkelijke vlakke perceel van iets meer dan 7 are, al beplant met bomen en gedeeltelijk omheind, ideaal voor het bouwen van een aantrekkelijke villa (afhankelijk van bouwvergunning). Op wandelafstand van het centrum van Rebecq en al zijn voorzieningen biedt de doodlopende straat veiligheid en rust dankzij het weinige verkeer voor je toekomstige woning. De ligging betekent ook dat Brussel in minder dan 30 minuten te bereiken is via de E429, die op slechts een paar minuten afstand ligt. Het perceel ligt in een woonzone van het sectorplan en is VRIJ TE BOUWEN. DOE EEN BOD VANAF 140.000,-€ ONDER TOESTEMMING VAN DE EIGENAAR.

 

Ligging

Openbaar vervoer
Restaurants
Shopping
Cafe's en bars
Amusement
Fitness

Wenst u meer informatie?