Appartement 2 kamers (optie)

270.000€

Allée des Freesias 1, 1030 Schaarbeek

2 SLK
1 BDK
88
(optie)

Appartement met grote garage, parkeerplaats en kelder

Type
Appartement
Statut
Optie
bouwjaar
1975
staat van het pand
Goede Staat
kadastraal inkomen n.g.
€1.412
referentie
38

Dit appartement van +/- 87,6m² bruto exclusief parkeerplaats en kelder (waarvan 73,03m² netto woonoppervlakte) is gelegen op de 8e verdieping en biedt een adembenemend vrij uitzicht op het Albertpark en de sportfaciliteiten in de wijk Terdelt. Naast het feit dat deze flat regelmatig is onderhouden, onderscheidt hij zich door zijn eenvoudige, functionele en tijdloze architectuur, waarin de verschillende functies zijn gescheiden. Het prachtige uitzicht kan worden genoten vanaf het terras van +/- 16,2m² dat grenst aan de woonkamer van +/- 25,6m², de keuken van +/- 7,8m² en de twee slaapkamers van +/- 9,2m² & +/- 15,2m². Een kelder, een buitenparkeerplaats en een zeer grote inpandige dubbele garage zijn inbegrepen in de prijs. In de lasten is alles inbegrepen behalve elektriciteit en internet (gemeenschappelijke lasten inclusief huismeesterkosten, reservefonds, gas, koud water, warm water en verwarming). PEB C+. De woning is vrij op het moment van aankoop. Een volledig geprogrammeerde flat met een prachtig uitzicht die op je wacht!

Algemene informatie

Beschikbaarheid : Bij akte
Bouwjaar : 1975
Staat van het pand : Goede Staat
Verdieping : 8
Aantal verdiepingen : 12

Financiële kanten

Prijs : €270.000
Kadastraal inkomen n.g. : €1.412
Geïndexeerd kadastraal inkomen : €2.953
Onroerende voorheffing : €1.949

Buiten

Terras : ja
Terrasoppervlakte : 16.2 m²

Binnen

Aantal kamers : 2
Aantal badkamers : 1
Gepantserde deur : ja
Garagepoort - manueel : ja
Huisbewaarder : ja
Ingerichte keuken : ja
Opbergruimte : ja
Parlofoon : ja
Thermostatische afsluiters : ja

Energie

Energieprestatiecertificaat : oui
Termijn voor de geldigheid van het certificaat : 01-02-2034
Verbruik primaire energie : 97kWh/m²/an
Totaal theoretisch verbruik : 8242kWh/an
Energieklasse :
Soort verwarming : Collectief

Meer informatie

Locatie
Deze accommodatie ligt op de grens tussen de wijken Fleurs en Terdelt, in een gebied dat u zal verblijden met zijn verschillende lokale winkels: bank, supermarkt, kapper, restaurants en apotheek zijn allemaal op korte en gemakkelijke loopafstand. De Allée des Freesias is een kleine, rustige straat die zich verbergt achter de Eglise Saint-Suzanne, maar toch dicht bij enkele van de meest emblematische monumenten van Schaarbeek ligt: het Josaphatpark, het Albertpark, de Lambermontlaan en de Léopoldlaan. De wijk wordt bediend door bussen 64, 65, 66, 20, 271, 272, 620 en tram 7.

Beschrijving
Dit appartement van +/- 87,6m² bruto exclusief parkeerplaats en kelder (waarvan 73,03m² netto woonoppervlakte) is gelegen op de 8e verdieping en biedt een adembenemend vrij uitzicht op het Albertpark en de sportfaciliteiten in de wijk Terdelt. Naast het feit dat deze flat regelmatig is onderhouden, onderscheidt hij zich door zijn eenvoudige, functionele en tijdloze architectuur, waarin de verschillende functies zijn gescheiden. Het prachtige uitzicht kan worden genoten vanaf het terras van +/- 16,2m² dat grenst aan de woonkamer van +/- 25,6m², de keuken van +/- 7,8m² en de twee slaapkamers van +/- 9,2m² & +/- 15,2m².  Een kelder, een buitenparkeerplaats en een zeer grote inpandige dubbele garage zijn inbegrepen in de prijs. In de lasten is alles inbegrepen behalve elektriciteit en internet (gemeenschappelijke lasten inclusief huismeesterkosten, reservefonds, gas, koud water, warm water en verwarming). PEB C+. De woning is vrij op het moment van aankoop. Een volledig geprogrammeerde flat met een prachtig uitzicht die op je wacht!

Samenstelling
Achtste verdieping :
  • ·Hall van +/- 9,2m². Gepantserde ingangsdeur, kast van +/- 0.52m².
  • Woonkamer van +/- 25,6m² met toegang tot het terras. Eiken parketvloer.
  • ·Terras van +/- 16,2m². Het terras is +/- 1.31m breed.
  • Keuken van +/- 7,74m² met toegang tot het terras. Uitrusting: gasfornuis, afzuigkap, koelkast met vrieslade, wasmachine, dubbele gootsteen en warm en koud water debietmeters.
  • ·Bedroom van +/- 9,2m² met toegang tot het terras. Eiken parketvloer.
  • Slaapkamer van +/- 15,2m² met toegang tot het terras. Eiken parketvloer.
  • Apart toilet +/- 1,5m². Elektrisch paneel, passieve ventilatie en debietmeters voor warm en koud water. Berging boven de toiletruimte.
  • Doucheruimte van +/- 4,10m². Uitrusting: wastafel, betegelde douche en passieve ventilatie. Aansluitingen om een bidet te installeren.

Begane grond:
  • ·Outdoor parkeerplaats voor 1 auto.

Op de -1 verdieping:
  • Kelder van +/- 1,55m². Gepantserde deur.

Op de -2 verdieping:
  • Dubbele garagebox van +/- 32,85m². Elektrische deur, verlichting en stopcontacten in de garage. De hoogte van de garagedeur is +/- 2,04m en de breedte is +/-2,08m. De toegang tot de garage is beveiligd.

  

Ligging

Openbaar vervoer
Restaurants
Shopping
Cafe's en bars
Amusement
Fitness

Wenst u meer informatie?